Δευτέρα 5 Ιούνιος 2023
 

Κοντά σας από το 1993...Κεντρική Αντιπροσωπεία Ελλάδας και Κύπρου

Νέα ισχυρά καθαριστικά από τη FÖRCH!

Για κάθε είδος μόλυνσης η FÖRCH προσφέρει το κατάλληλο καθαριστικό:

Το Ultra clean red είναι ένα πολύ δραστικό και ισχυρά όξινο συμπύκνωμα καθαρισμού με εξαιρετική δράση καθαρισμού σε όλες τις επιφάνειες που είναι ανθεκτικές στα οξέα. Αφήνει ένα ευχάριστο και φρέσκο άρωμα κερασιού.

Χρήση:
Καθαρισμός πλακιδίων, μετάλλων, πορσελάνης, πλαστικών, δαπέδων. Αφαιρεί λάδια, ανόργανους ρύπους, όπως ασβέστη, λεκέδες από άλατα. Απομακρύνει τη σκουριά από τα μέταλλα.

Το Clean express 5* μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση όλων των εγκαταστάσεων επεξεργασίας τροφίμων και τους κοινόχρηστους χώρους. Το νέο αυτό προϊόν έχει ένα πολύ ισχυρό απολυμαντικό αποτέλεσμα.

Άλλα πλεονεκτήματα:
Ευρύ φάσμα, σύντομος χρόνος δράσης.

Το Green cleaner είναι ένα υψηλής συγκέντρωσης ειδικό καθαριστικό, αυτό-ενεργό, που αφαιρεί εύκολα τις πράσινες επιστρώσεις και τις λειχήνες όλων των ειδών. Το δοχείο διαθέτει αυτόματο δοσομετρητή με κάνιστρο που κάνει την εφαρμογή του εύκολη και γρήγορη.

Άλλα πλεονεκτήματα:
Ορατή προστασία έναντι της επαναμόλυνσης από πράσινες επιστρώσεις. Εφαρμογή σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε επιφάνειες όπως πέτρα, ξύλο, σκυρόδεμα, κ.λ.π

 

Το Citro power είναι ένα καθαριστικό υψηλής απόδοσης, ιδανικό για τον καθαρισμό επίμονων ακαθαρσιών για επιφάνειες που είναι ανθεκτικές στο νερό, όπως το γυαλί και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα(χαλιά, μοκέτες, κ.λ.π). Επιπλέον, μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά λίπη, μελάνι και υπολείμματα κόλλας, ρητίνη, κερί, πίσσα και κηλίδες πετρελαίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τακτικό καθαρισμό με μηχάνημα όσο και τον καθαρισμό με το χέρι.

Βάση:
Φυσικά ενεργά συστατικά από πορτοκάλι και λάδι λεμονιού.

Το Ultra clean blue απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά ισχυρές οργανικές ρυπάνσεις όλων των ειδών, όπως γράσο, λάδι, κερί, ρητίνη και πολλά άλλα.

Χρήση:
Ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό των μεταλλικών, κεραμικών και πλαστικών επιφανειών αλλά και του αλουμινίου. Το καθαριστικό αυτό είναι ιδανικό για χρήση στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, των τροφίμων, των νοικοκυριών και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Τα πάντα από ένα προμηθευτή

Σας λύνουμε τα χέρια

Ο ειδικός στη βιομηχανία ξύλου-δόμησης